У боях на фронті загинув відомий волонтер

0
У боях на фронті загинув відомий волонтер
У жорстоких боях з російськими окупантам загинув відомий волонтер та воїн Едуард Хатмуллін, який став на захист України від початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

30 квітня у жорстоких боях з російськими окупантами загинув відомий волонтер та воїн, один із засновників ГО "Схід та Захід Єдині" Едуард Хатмуллін. Уродженцю Константинівки на Донеччині, чия родина від початку повномасштабного вторгнення переїхала жити до міста Шумськ на Тернопільщині й активно допомагає волонтерам, було 54 роки.

"Сумна і скорботна звістка надійшла у Шумську громаду у передвеликодні дні, - написав Вадим Боярський. - З глибоким сумом повідомляємо про загибель на полі бою великого патріота України, одного із засновників ГО "Схід та Захід Єдині", волонтера та мужнього воїна Едуарда Хатмулліна, який з 2014 року став одним із засновників волонтерської організації, неодноразово бував на Шумщині… З 2022 року року Едуард взяв у руки зброю і разом з побратимами захищав рідну землю від ненависного ворога, мріяв звільнити рідну землю та відбудувати рідні міста. Та не судилось… Мама зустрічатиме свого сина на щиті…"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні