Чого категорично не можна робити, коли печете паску

0
Чого категорично не можна робити, коли печете паску
Багато хто з нас, напевно, пам'ятає як наші бабусі займалися опарою, замішували вже ароматне тісто для випікання головного атрибуту Великодня. З даних давен вважалося, що готуватись до Паски потрібно вдумливо та дотримуючись традицій та ритуалів. Серед них і випікання паски.

Про них розповідає UAportal.

Існує три головних правила, які не варто порушувати, якщо хочете, щоб ваші паски вдалися на славу. .

Святкова випічка любить тишу

Згідно з народними віруваннями, краще не підпускати сторонніх людей до кухні під час замішування тіста для паски та її випікання. Оптимально виконувати цей процес на самоті.

Існує повір’я, що говорить: "Тісто може "злякатися" і не піднятися"

Господині з досвідом підтвердять, що ігнорувати цю пораду не варто, адже багато хто вже переконався в її правдивості.

Грубі слова – невдале тісто

Під час приготування паски слід уникати будь-яких нецензурних чи злих висловів. Якщо вам не пощастило і ви розбили яйце на підлогу замість миски, просто прийміть це спокійно і не лайтеся. Випадково розсипали борошно? Не біда. Це правило мають знати всі члени вашої родини.

Негативні та образливі висловлювання негативно впливають на енергетику дому – це підтвердять як екстрасенси, так і священнослужителі.

Тому намагайтеся миттєво переформатовувати свої думки, переходячи від негативних емоцій до позитивних.

Негативні думки – несмачна випічка

Ми – те, що ми думаємо і цей принцип працює не лише для випічки. Спробуйте пригадати момент, який викликав у вас радість, повторіть ці спогади у своїй свідомості та зрозумійте, що саме приносило вам щастя.

Уявіть собі також готову паску, замислюючись над кожною деталлю: як ви будете її прикрашати та упаковувати до великоднього кошика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні