Полковник запасу ЗСУ назвав можливі дати масованих ударів рф

0
Полковник запасу ЗСУ назвав можливі дати масованих ударів рф
На сьогодні російська армія обмежена у своїх можливостях завдавати повітряних ударів по Україні, заявив військовий експерт Олег Жданов.

Про це пише ТСН.

"Я б послався на генерала Буданова, який сказав, що у них ракет на кілька масованих обстрілів. Невелика кількість ракет", - наголосив він.

Експерт говорить про те, що на сьогодні складно прогнозувати дати ракетних ударів РФ по Україні.

"Можливо, на Великдень вдарять, 7 травня - інавгурація Путіна, 9 травня у них "перемога"... Тож тут дуже важко сказати, коли", - зазначив він.

Співрозмовник не виключає, що ворог може завдавати ударів для того, щоб постаратися максимально уразити військову техніку, яку Захід передає Україні.

"На Великдень будуть великі скупчення людей, особливо біля церков та інших культових споруд. І це велике свято - цивільні люди можуть піти на якісь гуляння, просто на прогулянку в місто і може статися як в Одесі. Одна ракета і велика трагедія", - не виключає він.

Олег Жданов вважає, що зараз російська армія не здатна випустити по Україні близько 100 ракет під час однієї атаки.

"Останні масовані удари показують, що 50-60 ракет вони можуть не більше. А далі вже там вони доповнюють дронами. І це різнотипні ракети. Тобто все, що є, все пускають. У Росії не так уже й багато можливостей залишилося щодо ракетних ударів", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні