Відома українська співачка страждає від психологічного розладу

0
Відома українська співачка страждає від психологічного розладу
Українська співачка Оля Цибульська поділилася подробицями проблем зі здоров'ям та як їх вирішує.

Про це пише ТСН.

Виконавиця у своєму фотоблогу чесно зізналася, що страждає від розладу харчової поведінки (РХП). За словами Олі, проблема повернулася до неї після того, як вона потрапила в ДТП. Внаслідок цього співачка припинила контролювати своє харчування та стрімко почала набирати вагу. Як зізнається зірка, тепер їй складно прийняти свою фігуру, тому часто вона накладає додаткові фільтри у соцмережах.

"До мене знову повернувся РХП. Я знову заїдаю всі свої емоції. Дивлюся фото і відео, де я була у класній формі і не можу згадати, як мені вдалося тоді взяти себе до рук. А зараз я собі не подобаюся і часто фотошоплю фото й відео. ДТП і спровокувала зрив. І я їла без зупинки, до нудоти і не могла зупинитись", - розповіла Оля.

Втім, таке життя з фільтрами співачці не до вподоби. Тож, вона почала негайно діяти, адже хоче повернутися до форми, яка їй раніше подобалася. Для цього Цибульська запровадила низку правил, яких постійно дотримується.

"Все б нічого, але з моєю професією мені важливо подобатися собі в дзеркалі. Тому я просила маму нічого не готувати. Намагаюся обмежити себе в доступі до їжі, їм двічі на день, дотримуючись великих павз між прийомами їжі, знімаю нервову напругу на масажі, більше читаю, медитую і займаюсь навчанням, яке мене теж відволікає від думок про їжу. Я тримаюся з усіх сил. Дала собі слово", - поділилася артистка.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні