На фронті загинув український актор

0
На фронті загинув український актор
Український актор театру і кіно, який два роки тому мобілізувався до лав ЗСУ, загинув на фронті 30 квітня. Українцям він запам’ятався за роллю воїна з реклами Нової пошти.

Про його смерть у Facebook повідомив його близький друг Іван Марченко.

Він розповів, що Євген Шумілов загинув, захищаючи пораненого побратима. Актор, який грав на театральних сценах, а також знімався у серіалах, мобілізувався до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення два роки тому.

«Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній — таким ти залишишся в моєму серці назавжди, друже!», — написав Марченко.

Про загибель Євгена Шумілова також написав український режисер Антоніо Лукіч, який працював разом із ним на знімальному майданчику реклами Нової пошти, знятої вже під час війни.

«Загинув Євген Шумілов. Актор та воїн. Мав честь попрацювати з ним на знімальному майданчику, де він так пронизливо, та з такою надією дивився в майбутнє… Дякую тобі, Женя, світла памʼять…», — написав Лукіч.

У 2014 році Євген Шумілов закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Знімався у серіалах та телепроєктах Речовий доказ, Реальна містика, Сидорéнки-Сидóренки, Швидка, Агенти справедливості і Відділ 44.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні