Як покарають українців, які ухиляються від ВЛК

0
Як покарають українців, які ухиляються від ВЛК
В Україні військовозобов'язані громадяни отримують повістки для поновлення військово-облікових даних. У разі ж, якщо людина потім не прибуває до ТЦК і СП (у просторіччі - військкомат) і не проходить військово-лікарську комісію (ВЛК), то її дані передають Національній поліції.

Про це в рамках єдиного телемарафону розповів начальник служби зі зв'язків із громадськістю Полтавського обласного ТЦК і СП Роман Істомін.

"Якщо військовозобов'язаний громадянин отримує повістку з метою прибуття до ТЦК і СП та оновлення військово-облікових даних і не прибуває до ТЦК або після прибуття до ТЦК відмовляється проходити військово-лікарську комісію - його дані передають у Національну поліцію у зв'язку з тим, що він вчинив адміністративне правопорушення. І вже поліція доставляє його до ТЦК і СП з метою складання протоколу про адмінправопорушення", - наголосив офіцер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні