На заході України сталася сутичка між ТЦК та ромами: пролунали постріли

0
На заході України сталася сутичка між ТЦК та ромами: пролунали постріли
На Закарпатті стався черговий конфлікт між цивільними та співробітниками ТЦК. У місті Виноградів група ромів з села Онок Берегівського району заблокували роботу військкомів через те, що мобілізували їхнього односельця. Під час сутички також було чутно стрілянину.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та журналіст Віталій Глагола, пише Інформатор.

На місці події працюють правоохоронці.

Зазначається, що представники ТЦК начебто хотіли мобілізувати чоловіка, якого вранці зупинили на місцевому базарі. Втім, його односельці вирішили протестувати і заблокували виїзд з місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

За словами ромів, які це зробили, чоловік хворий і не може бути мобілізований до війська. Вони також приносили до будівлі ТЦК шини та підвозили пошкоджені авто.

Згодом під час сутички було чутно звуки стрілянини, але подробиць щодо цього немає. Також невідомо, чи є внаслідок конфлікту постраждалі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні