Ексдепутатка Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж військового ЗСУ

0
Ексдепутатка Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж військового ЗСУ
Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тісному колі бойових побратимів.

Відео з весілля пари оприлюднило видання Divoche.media, пише ТСН.

Свідками на весіллі стали бойові побратими, яких Сандра називає "своєю сім'єю".



"Моя родина на цьому відео. Одруження з коханням мого життя посеред війни. Боже, я так люблю цих людей… І свого чоловіка, свою команду у війні та у світі. Назавжди", – сказала Сандра.

32-річний український військовий і 37-річна бойова медикиня познайомилися на передовій під час важких боїв.



Хто така Сандра Андерсен Ейра
Сандра Андерсен Ейра – ексдепутатка парламенту Норвегії. Після повномасштабного російського вторгнення до України 2022 року пішла доброволицею до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України, приєднавшись до змішаного британсько-американського загону рейнджерів як бойова медикиня. Разом зі своїм підрозділом брала участь у битві за Мощун, потім – недовго в битві за Бахмут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні