Два найгірших кулінари за знаком Зодіаку

0
Два найгірших кулінари за знаком Зодіаку
Все що складніше за яєшню, краще не їсти. Ці два знаки частіше за інших не вміють готувати, дізнайтесь чи ви є серед них.

Про це пише Апостроф.

Кулінарія — це мистецтво не для кожного. Однак деякі більше за інших уникають кухні, і їх часто можна зловити на замовленні їжі в ресторанах. Такі люди частіше народжуються під цими знаками зодіаку.

Водолій
Водолії - сучасні провидці, і їхня уява часто виходить за рамки повсякденних завдань, наприклад приготування їжі. Замість витрачати час на нарізку овочів, вони, ймовірно, зайняті створенням революційних ідей, які змінять світ. Кухня для них сіра та тісна, вони швидше відкриють нові світи та галактики, ніж будуть змішувати олію яйце та гірчицю.

Стрілець
Для Стрільців світ – це пригода, а кухня – темрява, підкорення якої нічого не обіцяє. Цей знак, надто зайнятий мріями про наступний пункт призначення або планування пригод, через це кухні часто немає на їхній карті пригод. Стрільці люблять волю і свободу пересування, а приготування їжі часто заважає досліджувати все, що може запропонувати світ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні