Гороскоп на 6 травня: день, коли потрібно втілювати мрії в реальність

0
Гороскоп на 6 травня: день, коли потрібно втілювати мрії в реальність
День, коли можна – і треба! – діяти для того, щоб перетворити мрії – навіть найсміливіші – на реальність.

Про це пише ТСН.

Думати в цей час треба лише про сьогодення: як минуле, так і майбутнє позбавлять сил, необхідних для рішучих вчинків, на які сьогодні чекає від усіх нас Всесвіт. Також бажано впорядковувати навколишній світ – передусім на мікрорівні, прибираючи у власній оселі або роблячи в ній ремонт.

Овен
День, коли представникам вашого знака доведеться "пожинати" те, що ви певний час тому "посіяли": добре, якщо в анамнезі будуть переважно добрі, а не погані і злі справи.

Телець
Події, які на перший погляд здаватимуться вам неприємними, з часом виявляться зовсім не такими, тому не варто робити поспішних висновків – потрібно дати ситуації устоятися.

Близнята
Сьогоднішній день, незважаючи на його будній статус, необхідно присвятити відпочинку: на роботі на особливі досягнення розраховувати не доводиться, тож не варто витрачати дорогоцінні ресурси – час і сили – намарно.

Рак
Дослухаючись до свого внутрішнього голосу, все ж намагайтеся не ставити його "думку" на чільне місце: сьогодні інтуїція є не єдиним способом осягнути істину, тож не відмовляйтеся від доводів розуму.

Лев
Не варто стримувати себе в бажанні робити широкі жести, мета яких – обдарувати ласкою когось з людей у вашому оточенні: не шкодуйте проявів своєї доброти, вона вам зарахується.

Діва
Будь-яка справа, до якої ви сьогодні візьметеся, буквально приречена на успіх, тому потрібно працювати, не гаючи часу: втрачений у цей час шанс вам, найімовірніше, вже не випаде.

Терези
Не дозволяйте людям навколо вас "розгойдувати" ваш емоційний стан – від ейфорії до відчаю і назад: кожен з них переслідуватиме свою – корисливу – мету, не варто піддаватися.

Скорпіон
Не варто ухвалювати важливе життєве – чи професійне – рішення саме сьогодні: воно навряд чи виявиться вдалим, тому потрібно відтермінувати його хоча б на кілька днів – так буде краще для всіх.

Стрілець
День сприятливий для спілкування з друзями – як за особистої зустрічі, так і на відстані: в будь-якому разі позитивні емоції, які ви зрештою отримаєте, дадуть необхідний для роботи приплив сил.

Козоріг
Поганого – можна навіть сказати, пригніченого – настрою можна буде позбутися простим і доступним способом – за допомогою домашніх справ: вони й від думок відволічуть, і навколишній простір прикрасять.

Водолій
До пропозиції обійняти вищу посаду або перейти на іншу роботу необхідно поставитися з максимальною увагою: вона відкриє перед вами не лише фінансові, а й кар'єрні перспективи.

Риби
Незважаючи на велику кількість справ, з якими зазвичай пов'язаний початок робочого тижня, необхідно знайти час для прогулянки парком – спілкування з природою надасть заряд бадьорості й сил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні