Відома українська співачка втретє стане мамою

0
Відома українська співачка втретє стане мамою
Українська співачка Ірина Федишин та її чоловік Віталій Човник, стануть батьками втретє.

Про це пише ТСН.

Радісну новину зірка розсекретила під час прем'єри свого треку "Секрет". У кліпі під час виконання ліричної композиції про кохання Ірина демонструє помітно округлий животик.

У відеороботі співачка постійно змінює локації та чуттєво виконує пісню. А вже наприкінці ролику з'являється її чоловік і продюсер Віталій Човник. Закохані милуються природою та на містку на тлі водойми приголомшують відвертим зізнанням. Так, у відео Віталій наближається до Ірини й ніжно торкається її округлого животика. У такий оригінальний спосіб подружжя сповістило про майбутнє поповнення у родині. Поки що Федишин не розсекречує жодних подробиць.

Зазначимо, пара вже виховує двох синів Юрія та Олега. Цікаво, що Ірина Федишин та Віталій Човник одружилися, коли співачці було усього 19 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні