Росіяни атакували Львівську область «Кинджалами»: є влучання

0
Росіяни атакували Львівську область «Кинджалами»: є влучання
Вночі 8 травня армія РФ масовано атакувала Львівську область крилатими ракетами та ракетами "Кинджал". Атаковано два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зазначається, що окупанти завали ударів по Львівщині під час двох повітряних тривог. Агресорка Росія атакувала два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури в області.

Близько 05:00 окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Внаслідок "прильоту" виникло два осередки займання. На місці ударів працює ДСНСю

Крім того, через влучання poсійcькoї paкети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі.

Під час повторної повітряної тривоги о 06:27 росіяни атакували Львівщину "Кинджалами". Критична та житлова інфраструктура не постраждали, наголосив голова ОВА.

За попередньою інформацією, минулося без жертв і потерпілих. Усі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі, наголосив Козицький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні