ДРГ рф намагалася прорвати кордон біля українського села

0
ДРГ рф намагалася прорвати кордон біля українського села
Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що протягом минулої доби Сили оборони не допустили проникнення російської диверсійно-розвідувальної групи в районі населеного пункту Пильна Харківської області.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу, опублікованому у середу, 8 травня.

Зазначається, що росіяни зберігають присутність у прикордонних районах на Сіверському та Слобожанському напрямках. Там окупанти проводять диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки, а також нарощують щільність мінно-вибухових загороджень вздовж кордону.

За даними Генштабу, за минулу добу, ворог завдав одного ракетного та 47 авіаційних ударів, здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських бійців та населених пунктах.

Зазначається, що протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Дворічанське, Синьківка Харківської області; Новий, Дружба, Часів Яр, Олександропіль, Новоолександрівка, Очеретине, Прогрес, Водяне, Урожайне, Костянтинівка, Парасковіївка Донецької області; Комишуваха Запорізької області; Червоний Маяк, Іванівка, Дніпровське Херсонської області.

Водночас авіація Сил оборони та підрозділи ракетних військ завдали ударів по самохідному міномету 2С4 Тюльпан, пункту управління, складу ПММ та п’яти районах зосередження особового складу РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні