Виконуючи бойове завдання на фронті загинули двоє Героїв з Волині

0
Виконуючи бойове завдання на фронті загинули двоє Героїв з Волині
На Волинь надійшла скорботна звістка. Підтвердили загибель 36-річного Героя Вадима Ковальчука, який понад 9 місяців вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

Вадим Ковальчук вступив до лав Збройних сил України на захист Батьківщини 25 лютого 2022 року.

23 липня 2023 року стало трагічним днем - під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Кремінна на Луганщині військовий зник безвісти.

Тривали пошуки постійно, але клята війна забрала життя молодого воїна. Результат ДНК експертизи підтвердив загибель Вадима Ковальчука.

«Для родини життя втратило сенс. Остання їхня надія, що Вадим досі живий, згасла. Довгий час його тіло перебувало за сотні кілометрів», - кажуть у міськраді.

У четвер, 9 травня, об 11:00 год. загиблого військового зустрічатимуть у м. Горохів біля Хреста борцям за волю і незалежність України, де відбудеться панахида за загиблим. Потому, кортеж із загиблим попрямує до домівки у село Озерці, де відбудеться чин поховання.



4 травня у шпиталі внаслідок поранення, отриманого 29 квітня під час виконання бойового завдання, помер 39-річний Герой з Волині Олександр Гурич.

Про це повідомляє Ківерцівська громада.

У листопаді захиснику мало б виповнитися 40 років. Та, на жаль, не судилося.

Прощання із Героєм відбудеться у четвер, 9 травня,у Ківерцях.

10:00 - виїзд з м.Луцьк, вул. Стефанника 3а.
10:30 - зустріч Героя біля дубка.
Від дубка по вулиці Пилипа Орлика до початку села Суськ. Від початку села піша хода до рідного будинку, де проживав Герой. Від будинку захисника проведуть до храму села Суськ. Поховання Героя на відбудеться місцевому кладовищі.

«Просимо жителів громади гідно зустріти та віддати останню шану Олександру, який мужньо боронив кордони нашої держави», - кажуть у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні