На заході України затримали 7 чоловіків: що сталось

0
На заході України затримали 7 чоловіків: що сталось
У Чернівецькій області затримали сімох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією. Двоє з них намагалися втекти та травмували прикордонника.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Біля українсько-румунського кордону прикордонники затримали порушників та організаторів протиправної діяльності на двох автомобілях. Зокрема, оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону на ділянці відділу "Красноїльськ", неподалік кордону, затримали сімох чоловіків та місцевого жителя-провідника.

Втікачі поранили прикордонника, довелося застосувати зброю
Під час затримання двоє із них намагались втекти та чинили опір наряду та нанесли тілесні ушкодження одному з прикордонників. Тому правоохоронцям довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.

Згодом охоронці кордону виявили та затримали 2 автомобілі, в яких перебували троє чоловіків. Як з’ясувалося, в транспортному засобі був головний організатор протиправної схеми та двоє водіїв, які доставили вищезгаданих "клієнтів" до кордону.



Провальна поїздка до кордону з Румунією – майже 50 тисяч євро на вітер
Затриман­ими виявилися жителі Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської, Чернігівської та Житомирської областей. За доставку до кордону з Румунією організатору заплатили по 7 тисяч євро з кожного.

Відносно них складені матеріали за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Щодо головного організатора схеми та його помічників до правоохоронних органів направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні