Екскомандир «Азову» розповів про найбільш загрозливу ситуація від початку війни

0
Екскомандир «Азову» розповів про найбільш загрозливу ситуація від початку війни
Зараз на фронті склалася чи не найзагрозливіша ситуація від початку повномасштабної війни.

Про це заявив екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, пише ТСН.

"2022 року ми побачили несучасну російську армію, "чмонь" і недостатню кількість офіцерів з бойовим досвідом. Але сьогодні перед нами вже зовсім інша армія, бо ворог вчиться та розвивається", – каже Жорін.

Військовий вважає, що Україна втратила багато часу, затягуючи з мобілізацією, а ворог тим часом готувався до нового етапу просування військ.

"Ми не знаємо точних сценаріїв – Харків, південь, Донбас чи все разом, ще й з певними наступальними діями на кордоні. Та до наступу вони готуються.

Пишу це не для того, щоб викликати панічні настрої, бо впевнений, що з усім цим можемо справитися. Принаймні військові готуються, роблять і робитимуть усе, що в межах наших можливостей. Але хочеться, щоб уся країна була залучена і теж готувалася", – підсумував заступник командира 3-ї ОШБр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні