Росія готується до нового масштабного наступу

0
Росія готується до нового масштабного наступу
Масована атака по Україні вчора, 8 травня, точно не була ознаменуванням наступу, який російська армія хоче розпочати на сході.

Таку думку в коментарі сайту ТСН висловив військовий експерт Олег Жданов.

“Це не наступ, 100% це не наступ. Тому що на сьогоднішній день на лінії фронту я бачу, що угруповання російських військ просто не готове для початку масштабної наступальної операції. Вони намагаються його сформувати, але вони не знають, де його формувати. Часів Яр ми стабілізували, можна навіть так сказати. На Авдіївському напрямку, як би нам важко не було, стабілізація почалася, сьогодні у них навіть уже немає взагалі просування на Авдіївському напрямку”, – каже Олег Жданов.

На його думку, ворог наразі не знає, що робити.

“Чи тягнути 10-20 тисяч резерву, які у них там всередині країни ще є, на Слобожанський напрямок під Харків та імітувати відкриття другого фронту. Або підсилювати Авдіївський чи Бахмутський напрямок, щоб хоч якось проломити нашу оборону та почати розвивати успіх в її глибину. Про наступ я б сьогодні не казав”, – розповів військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні