Музиканти відомого українського гурту офіційно одружилися

0
Музиканти відомого українського гурту офіційно одружилися
Музинканти з гурту Tember Blanche, відомі своїм хітом "Вечорниці", Олександра Ганапольска та Владислав Лагода офіційно побралися.

Про це пише ТСН.

Урочиста подія відбулася 9 травня просто неба на одній з київських локацій, прикрашеній квітами й ліхтариками. Посередині стояла сцена, вкрита килимами.

Саме святкування минуло у доволі оригінальному стилі. Зокрема, розважав гостей і був тамадою гурт Nazva, який цьогоріч брав участь у нацвідборі на "Євробачення".

Так, у Мережі вже з'явилися перші фото з весілля. На зображеннях щаслива пара позує зі своїм чотирилапим другом, вбраним у милу весільну спідницю. Самі ж молодята замість помпезних весільних вбрань обрали парні вінтажні піджаки, а Олександра – стриману білу сукню з рюшами і відкритими плечима. Також співачка доповнила ніжний образ букетом з польових квітів.

Цікаво, що на вечірку гурт Tember Blanche запросив і фанатів. Так, трьох щасливчиків музиканти обрали з тих, хто задонатив їм на "Весільний збір", про який вони оголосили незадовго до події. До того ж завдяки весіллю закоханим вдалося зібрати кругленьку суму на ППО.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні