У Міненерго попередили українців про важкі періоди

1
У Міненерго попередили українців про важкі періоди
В осінньо-зимовий період 2024-2025 років Україна входитиме з дефіцитом електроенергетичних потужностей. У зв'язку із цим, українців попередили про важкі періоди через дефіцит світла.

Про це повідомила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук в ефірі телемарафону «Єдині новини» 11 травня, пише Варта1.

Відповідаючи на запитання, коли чекати чергового важкого періоду для української енергосистеми, Світлана Гринчук заявила: "Коли буде висока температура і почнуть вмикатись кондиціонери й різні засоби охолодження. І це, звичайно, наступний опалювальний сезон. Це зараз для нас пріоритет".

Зауважимо, посадовиця також розповідала, що враховуючи пошкодження внаслідок російських обстрілів, зараз прогнозується значний дефіцит упродовж наступного опалювального сезону. Тож дійсно можуть бути відключення і побутових споживачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для наших царів, ніколи тяжких часів не буває,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні