В Офісі президента назвали три чинники, що дозволять перемогти рф

0
В Офісі президента назвали три чинники, що дозволять перемогти рф
Україна переможе у війні з Росією за наявності трьох чинників.
Йдеться про паритет зброї на фронті, максимальне позбавлення ворога інструментів фінансування агресії. А також політичну, дипломатичну та інституційну ізоляцію РФ.

Про це у Telegram написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

За його словами, сучасні еліти не мали досвіду, розуміння та знання, що потрібно робити з великими війнами високої інтенсивності. Тому періодично з'являлися нераціональні ідеї про негайне перемир'я, які лише стимулюють агресора.

"Зараз відносне розуміння "дороги до миру" є, і, якщо коротко, то фінал таких воєн визначається трьома чинниками", - зазначив Подоляк.

Першим чинником він вважає паритет озброєння на полі бою та жорсткі тактичні поразки ворога на фронті. Другим назвав максимальне позбавлення агресора інструментів фінансування війни.

"А значить, санкції мають бути набагато дієвішими, і водночас європейські компанії не можуть більше хизуватися заробітками на російському ринку, що зросли за час війни," - додав Подоляк.

Третій чинник, за його словами, - політична, дипломатична, інституційна ізоляція РФ.

"Спілкування мінімальне й лише через посередників із гуманітарних питань. І точно не можна надавати агресору глобальні інституційні можливості для промоції війни. Здавалося б, очевидно, зрозуміло й просто. Залишилося тільки світовим елітам знайти у собі відповідну історичному моменту волю, остаточно відмовитися від традиційного "realpolitik/політичного цинізму" та зрозуміти, що поразка РФ - це єдиний шлях до майбутнього, де домінуватимуть жорсткі правила", - наголосив Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні