Гороскоп на 13 травня: день, коли потрібно звертати увагу на сни

0
Гороскоп на 13 травня: день, коли потрібно звертати увагу на сни
Містичний день, коли необхідно звертати увагу на сни, які міститимуть важливі натяки та підказки.

Про це пише ТСН.

Зазвичай вони стосуються ситуації, що склалася в житті – як професійної, так і особистої. Отримавши їх, залишиться лише втілити їх у життя. Також у цей час може здійснитися будь-яке бажання – звісно, не само собою, для цього доведеться докласти зусиль, але результат буде того вартий.

Овен
Однаково добре вдаватимуться як уже розпочаті, так і нові справи, до яких ви ще не встигли взятися – головне, зосередитися на тому, що робите, не відволікаючись на вирішення другорядних питань.

Телець
Успішними обіцяють бути фінансові операції – від незначних до великих і серйозних, тому будь-які платежі, відкриття банківських рахунків і депозитів рекомендується запланувати на цей день.

Близнята
Оскільки присвятити відпочинку день, що припадає на початок тижня, не вдасться, відведіть для нього хоча б пообідній час – пороху ви на роботі однаково не вигадаєте, а відновити сили вам необхідно.

Рак
Зустріч з людиною з минулого буде дуже доречною: вона не лише дасть привід для приємних спогадів, а й використовуючи свої зв'язки, допоможе вирішити важливе професійне питання.

Лев
Шукати винних у своїх неприємностях – справа безрезультатна і невдячна: лише взявши на себе відповідальність за всі власні помилки, ви зможете зрозуміти, як уникнути їхнього повторення в майбутньому.

Діва
Потужний потік енергії, який зійде на вас цього дня, необхідно спрямувати на справу, яка має всі шанси на успіх – не варто витрачати час і сили на сумнівні заняття.

Терези
День підходить для будь-яких починань, тому є сенс скористатися ситуацією та втілити в життя довгоочікуваний проєкт, про роботу над яким ви ще вчора могли лише мріяти.

Скорпіон
Намагайтеся говорити всім навколо лише гарні й добрі слова, навіть якщо в глибині душі ви переконані, що вони на це не заслуговують: ви самі здивуєтеся, як різко зміняться на краще ваші стосунки.

Стрілець
Не варто кидати слова на вітер і давати обіцянки, які ви свідомо не в змозі виконати – згодом ви можете пошкодувати, що дали комусь марну надію.

Козоріг
Якщо ви давно хотіли зробити комусь добру справу, вважайте, що сприятливий для цього час настав: допомога, надана тим, хто її потребує, не лише зарахується, а й повернеться сторицею.

Водолій
День сприятливий для будь-якої паперової роботи: чиновники всіх рангів надаватимуть посильну допомогу, тому документи й послуги вдасться отримати швидко та без напруженості.

Риби
Можна займатися підготовкою доповіді або презентації: натхнення, яке відвідає вас у цей час, дозволить зібрати переконливу доказову базу та максимально чітко сформулювати тези.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні