В українському місті представник ТЦК побив жінку: військкомат розпочав перевірку

0
В українському місті представник ТЦК побив жінку: військкомат розпочав перевірку
13 травня у низці українських Telegram-каналах з'явилось відео, на якому чоловік у формі б'є жінку в Одесі – постраждала стверджує, що це був представник місцевого військкомату. У пресслужбі територіального центру комплектування та соціальної підтримки заявили про початок службового розслідування.

Про це пише Ліга.Нет.

Жінка стверджує, що спочатку вона приїхала до відділку поліції, щоб написати заяву на водія таксі. За її словами, той нібито залив потерпілу та її друзів спреєм із перцевого балона.

Під час написання заяви до райвідділу зайшов військовий і представився співробітником ТЦК, заявила жінка. Після того, як заяву було написано, поліція нібито відмовилася випускати людей.

"Нас не випускали протягом двох годин, але потім усе ж таки відпустили двох 19-річних хлопців. Третього відпускати відмовилися і я залишилася з ним", – сказала вона.


Тоді, стверджує вона, з'явився чоловік у формі, який завів за собою ще двох військових.

"Вони сказали, що мого зараз везуть в інше місце "переночувати" і далі будуть "розбиратися". Після цього хлопця повезли в ТЦК, а я почала знімати на відео водія автомобіля, який від'їжджав", – розповіла жінка. У цей час, за її словами, з відділення поліції вибіг чоловік у формі й побив її.

"У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК і СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством. Керівництво Одеського обласного ТЦК і СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин", – відреагували у ТЦК.

У мережі також з'явилися фото (видно синці й подряпини на тілі) та відео з моментом побиття жінки.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні