Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 8 Героїв із заходу України

0
Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 8 Героїв із заходу України
Сьогодні, 14 травня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Василь Паховчишин
Був радіотелефоністом військової частини А4667. Загинув 5 травня 2024 року.



Станіслав Ахвердієв
Був командиром відділення снайперів роти вогневої підтримки військової частини A7076. Був нагороджений медалями, серед яких є відзнака Президента України – Медаль «За військову службу Україні», нагрудний знак «Ветеран війни», медаль «Учасник АТО». Загинув 6 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на околиці населеного пункту Яструбине Сумської області. Захиснику було 29 років.



Маркіян Панилик
Працював у Стрийському міськрайонному суді та мав приватну адвокатську практику. У перші дні повномасштабного вторгнення добровольцем долучився до ЗСУ. Стрілець стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.



Марко Сенів
Працював викладачем у Братківській дитячій школі мистецтв. 25 лютого 2022 року добровольцем вступив до лав ЗСУ. Стрілець-помічник гранатометника військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.



Олександр Жупко
Був старшим навідником військової частини А4007. Загинув 8 травня під час виконання бойового завдання в районі села Архангельське на Донеччині.



Тарас Ониськів («Карат»)
У квітні 2023 року став на захист Батьківщини до лав 12-ї бригади спеціального призначення «Азов». Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на східному напрямку фронту.



Вадим Булей
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав 710-ї бригади охорони.



Станіслав Ковальов
Батьки захисника під час повномасштабного вторгнення переїхали до Червоноградщини. Проходив службу у військовій частині А0536. Захищав Україну в зоні проведення АТО/ООС. Одним із перших зустрів ворога під час повномасштабного вторгнення. Загинув 6 березня 2022 року під час виконання бойового завдання біля Волновахи Донецької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні