На фронті виконуючи бойове завдання загинули троє волинян

0
На фронті виконуючи бойове завдання загинули троє волинян
13 травня на Донеччині загинув Герой з Волині Віталій Колесник.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Мешканець с. Зміїнець Луцької міської територіальної громади Колесник Віталій Володимирович, 19.08.1984 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду номер обслуги 1 гранатомета протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону.

«Солдат Колесник Віталій Володимирович загинув 13 травня 2024 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Прогрес Донецької області», - йдеться у дописі.

12 травня на Харківщині під час виконання бойового завдання унаслідок вибухової травми загинув молодший сержант з Волині Артем Андрійович Рудий, 1990 року народження.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Артем Рудий був мобілізований на фронт 31 березня 2023 року, служив на посаді старшого бойового медика.

«Висловлюю щирі співчуття родині, близьким та друзям полеглого Героя. Світла пам’ять та наша довічна шана захиснику України!» - висловлює співчуття міський голова.

Про час і місце похорону воїна повідомлять згодом.

У лікарні від важких поранень, отриманих на війні з російськими окупантами, помер військовослужбовець із Шацька на Волині Дмитрук Сергій Володимирович, 25.12.1967 року народження.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

Воїн був мобілізований 28 вересня 2023 року, захищав Україну в складі військової частини А4056. Під час виконання бойового завдання отримав поранення, не сумісні з життям.

Серце Героя зупинилося 13 травня в лікарні м. Дніпро.

У захисника залишилася донька.

«Вічна і світла пам'ять воїну, який віддав за Україну, її волю і незалежність найцінніше – своє життя. Висловлюємо щирі співчуття його рідним, близьким, друзям, побратимам», - висловлюють співчуття рідним захисника у громаді.

Про прибуття траурного кортежу і час похорону повідомимо додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні