Генерал ЗСУ оцінив, чи зважиться путін на ядерний удар

0
Генерал ЗСУ оцінив, чи зважиться путін на ядерний удар
Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, за яких умов російський диктатор Володимир Путін може потягнутися до ядерної кнопки.

Про це пише Главред.

За словами Маломужа, до відома Путіна різними каналами активно доводять ідею про неприпустимість використання будь-якої ядерної зброї.

"Тому для Путіна настає момент істини: або він почує світ, або світ встане проти нього", - сказав експерт в інтерв'ю Главреду.

Він також сказав, що могло б стати цілями російських ядерних ударів.

"Удари по Вашингтону або Лондону Путін не завдасть, тому що тактична зброя туди не дотягнеться - для цього потрібні балістичні ракети дальністю до 15 тисяч кілометрів. Вони у Росії є, але це зовсім інший рівень загроз", - сказав Маломуж.

"Але щойно відчує, що превентивні удари Заходу будуть потужними, він це озброєння згорне. Але шантаж триватиме до межі, до останнього", - вважає генерал армії.

Якщо ж Путін усе ж таки наважиться на тактичний ядерний удар, то цілями можуть бути різні об'єкти на території України: стратегічні об'єкти, центри ухвалення рішень, скупчення військ, греблі, енергетичні об'єкти.

"Але удар буде локальним, на кілометр, не більше. Це потужний удар, але все-таки він не матиме надзвичайних наслідків", - резюмував Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні