Чому путін раптово заявив про переговори з Україною

0
Чому путін раптово заявив про переговори з Україною
Раптова заява президента Росії Володимира Путіна про готовність до переговорів з Україною насправді була очікуваною. Адже РФ потрібне збереження захоплених територій та пауза для відновлення потенціалу, після чого війна почнеться з новою силою.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише ТСН.

Що означає заява Путіна про переговори
"Раптом путін заговорив про мир... Чи цілком очікувано? Очікувано і ось чому. В інтерв'ю китайському агентству "Сіньхуа" путін високо оцінив китайський мирний план, суть якого в початку переговорів щодо нинішньої лінії фронту та без виведення російських військ", – звернув увагу аналітик.

За його словами, це фактично те, що так потрібно Росії: збереження захоплених українських територій та перепочинок для відновлення потенціалу, після чого через рік чи два війна почнеться з новою силою. Але зараз країні-агресорці критично потрібна пауза, наголосив Коваленко.

Наступ РФ на Харківщині – "показуха"
Оглядач також звернув увагу, що наступ російських військ, який розпочався від жовтня 2023 року з дуже високими втратами, приніс дуже спірні результати. Зараз цей наступ "триває показухою" в Харківській області.

"Таким чином путін намагається навмисне показати, що його армія може наступати по всіх фронтах, і це Україна має бути зацікавлена у мирних переговорах", – пояснив аналітик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні