Український футболіст-зрадник заявив, що його ображали у луцькій «Волині»

1
Український футболіст-зрадник заявив, що його ображали у луцькій «Волині»
23-річний півзахисник-зрадник Артур Мурза, який у березні цього року з’явився у таборі клубу «Муром» із другої ліги країни-агресорки, розповів російським медіа про те, що його «ображали» на Заході України під час виступів за луцьку «Волинь».

Про це пише Спортивка.

«До переходу в дорослий футбол мене в політику не вплутували – можна було спокійно грати і не торкатися цього. З мовою теж не було жодних складнощів: я розмовляв російською мовою, з якою виріс і виховувався. А ось після переходу у дорослий футбол став відчувати упереджене ставлення до себе, особливо на Заході України, – сказав зрадник.

Також Мурза додав, що йому довелося «адаптуватися» до того, що тренувальний процес у «Волині» проводився українською мовою. При цьому він пишається, що все одно «не приховував свою позицію та продовжував розмовляти російською».

«Я грав у «Волині» із Луцька. Там могли на тренуванні у стику звалити, а потім добити словесно: «У своєму Донецьку так падатимеш!». Плюс тренувальний процес був повністю українською, тому доводилося трохи адаптуватися. У всіх інтерв’ю говорив лише російською, хоча у пріоритеті у «Волині» завжди була українська. Намагалися зробити так, щоб усі говорили мовою. Але я продовжував говорити російською і не приховував своєї позиції», – висловився Мурза.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вижив?Всі розмовляли мовою, а вонь язикою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні