Українські прикордонники зірвали наступ росіян на одному з напрямків

0
Українські прикордонники зірвали наступ росіян на одному з напрямків
Українські прикордонники зірвали спробу наступу російських військ на Бахмутському напрямку. Загарбники висунулися на штурм позицій воїнів з бригади "Помста" колоною бронетехніки.

Про це розповіли у Державній прикордонній службі України.

Цю колону разом з живою силою вдалося зупинити і розбити.

Так, у ДПСУ розповіли, що на штурм позицій прикордонників з лав бригади "Помста" загарбники висунулися днями на світанку. Жива сила рухалася у супроводі бронетехніки: двох танків та п'ятьох БТР.

Однак окупанти не врахували уроків своїх попередників, які могли би чимало розповісти про штурми бронеколонами і їхні результати – якби, звісно, досі могли говорити.

"Ворожу колону зупинили, знищили танк-64, бтр-82 та близько 10 осіб російської піхоти. Ще частину – добили нічні бомбери та артилерія. Окупанти-представники категорії "ледь живих" втекли з поля бою", – підсумували у ДПСУ.

Дії українських прикордонників військовий експерт Ігаль Левін назвав "прикладом вдалого вогневого мішка".

"Спочатку підхід можливого просування ворога був дистанційно замінований за допомогою дронів. Після перших підривів техніки та втрати можливості маневрувати, по російській колоні максимально щільно відпрацювала артилерія та дрони-бомбардувальники", – описав тактику воїнів Левін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні