Відома українська акторка виходить заміж

0
Відома українська акторка виходить заміж
Українська акторка Христина Федорак, яка в серіалі "Спіймати Кайдаша" зіграла роль бухгалтерки, виходить заміж.

Радісною новиною артистка поділилася в інтерв'ю для Oboz.ua.

За словами знаменитості, яка нині грає головну роль у виставі "Конотопська відьма" в київському театрі Франка, вона вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Однак, її серце зайняте, вона перебуває у щасливих стосунках.

Ба більше, вже незабаром Христина змінить сімейний статус. Акторка розповіла, що коханий освідчився їй, а вона відповіла згодою. Пара вже визначилася з датою весілля. Щоправда, гучних святкувань вони влаштовувати не будуть, а розділять цей день із найближчими рідними та друзями.

"Моє серце зайняте, я щаслива. Я майже заміжня, скажу так. У нас з моїм хлопцем вже призначена дата весілля. Це буде камерна історія. Церемонія відбудеться в колі найближчих друзів та сім'ї", - зізналась артистка.

А от свого обранця Федорак не квапиться розсекречувати. Акторка не показує коханого у своєму фотоблогу та навіть не розкриває його імені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні