На заході України запровадили перевірки документів громадян та авто

0
На заході України запровадили перевірки документів громадян та авто
У Хмельницькій області розширили перелік заходів безпеки. Зокрема, запровадили перевірку документів в осіб, огляд речей і транспорту, а також службових приміщень.

Про це йдеться у спільному наказі начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна та начальника Хмельницького обласного ТЦК і СП Володимира Корпача, передає Еспресо.Захід.

Що зазначено у документі
"На час дії правового режиму воєнного стану на території України запровадити перевірку документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, службових приміщень на території Хмельницької області у порядку, визначеному постановою Кабінету міністрів України від 29.12.2021 року № 1456 "Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану", - зазначається у документі.

Зміни в редакції наказу
Варто зазначити, що це вже третя редакція спільного наказу. До цього у лютому 2023 року на Хмельниччині було запроваджено перевірку документів в осіб, а в серпні додали ще огляд речей та транспортних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні