На заході України поліцейські силою заштовхали велосипедистку в бус

0
На заході України поліцейські силою заштовхали велосипедистку в бус
15 травня у Львові на вулиці Володимира Великого відбувся інцидент з велосипедисткою та представниками поліцейського велосипедного патруля. Як наслідок - жінка потрапила в травмпункт.

Про це повідомляє Львівська асоціація велосипедистів, яка опублікувала відео Наталі Реган, що зазняла інцидент.

"Поліція викликала підмогу, окрім патруля на велосипедах був ще один поліцейський кросовер і мікроавтобус поліції з посиленими конструкціями і захистом вікон (такі використовують про вуличних протестах та спецпідрозділ КОРД). Відомо про застосування спецзасобів та фізичної сили до велосипедистки, її заштовхали в бус і відвезли в Франківський райвідділ, звідки її забрала карета швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

З відео можна зрозуміти, що конфлікт стався через те, що велосипедистка їхала не по велодоріжці, а по тротуару. Велопатруль її затримав та вимагав надати документи, натомість велосипедистка вимагала, щоб велопатруль надав докази її правопопрушення. У підсумку жінку силоміць затримали і відвезли в райвідділок.

Який стан потерпілої та що кажуть у поліції
У фейсбук Наталя Реган повідомила, що потерпіла велосипедистка має численні забої. Висновок з травмпункту звучить наступним чином:

"Забій плеча та плечового пояса з забоєм м’яких тканин, розтяг зв'язок правого плечового суглоба та правового променевого зап’ястка суглобу, множинні забої та підшкірні гематоми обох передплічь", - йдеться у висновку.

У патрульній поліції Львівської області повідомили, що наразі за фактом події, задля перевірки законності дій поліцейських, розпочате службове розслідування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні