На Волині під час пожежі у будинку знайшли тіло чоловіка

0
На Волині під час пожежі у будинку знайшли тіло чоловіка
У селах Тур Заболоттівської громади на Ковельщині на пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

Упродовж ночі 17 травня в області трапилося 2 пожежі - у селах Тур і Гута.

О 00:38 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому дерев'яному будинку в с. Тур - вогонь, що повністю охопив будівлю, помітили сусіди.

На місце події спрямували рятувальників 14 ДПРЧ селища Ратне та працівників місцевої пожежної охорони селища Заболоття і села Тур. О 01:52 вони ліквідували горіння, під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка 1977 р.н.

Обставини загибелі людини та причину пожежі з'ясовують. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем під час куріння.

О 04:50 надійшло ще одне повідомлення про пожежу - у сусідньому селі Гута також горів дерев'яний будинок. О 05:30 силами працівників місцевої пожежної охорони с. Гута горіння, що охопило дах і хатні речі, ліквідоване. Під час пожежі травмувався власник, 1964 р.н., його госпіталізували до Заболотівської лікарні.

Імовірно, пожежа трапилася через необережність з вогнем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні