У Луцьку померла 2-річна дитина: в крові виявили алкоголь

0
У Луцьку померла 2-річна дитина: в крові виявили алкоголь
1 травня у Луцьку під час денного сну помер 2-річний хлопчик. Медики діагностували отруєння невідомою речовиною.

Як вдалося з'ясувати ІА «Конкурент», найімовірніше дитина померла від алкогольного отруєння.

У секторі комунікацій поліції Волині наголосили, що висновків кінцевої експертизи немає, але у крові дитини виявили алкоголь.

«Повідомлення до поліції про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшло 1 травня близько 17 години. За словами 24-річної матері, вона з сином вдень заснула, а коли прокинулась, виявила його без ознак життя. На місце прибули медики, які, на жаль, підтвердили смерть дитини. Попередня причина – отруєння невідомою речовиною. Опитано також співмешканця матері – 33-річного чоловіка, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності», – йшлося у повідомленні поліції

Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове слідство.

Відомо також, що родина, де сталась трагедія, перебуває в полі зору соціальних служб, і туди частенько навідується поліція.

Поліцейські опитали 24-річну матір дитини, яка сказала, що в обідню пору лягла з дитиною спати, а коли прокинулася, то дитина була без ознак життя. Відомо також, що подружжя разом зі знайомими того дня вживали алкоголь.

У соціальній службі кажуть, що на обліку сім'я була ще після народження їхньої першої дитини, зараз хлопчику 4 роки. Останнє відвідування соцслужб було в день, коли трапилася трагедія: тоді, кажуть, діти були нагодовані, а мама була твереза.

Тим часом в суді розглядають справу про нанесення тілесних ушкоджень, де потерпілим є померлий дворічний хлопчик, а обвинуваченим – його батько. До того ж він притягався до відповідальності у стані наркотичного спяніння та насилля стосовно дружини. Мама теж має адмінпротокол.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні