Які три напої пришвидшують старіння шкіри

0
Які три напої пришвидшують старіння шкіри
Є напої, які можуть впливати на стан шкіри. Деякі пришвидшують її старіння. Тому слід ретельно обирати напої, щоб уповільнити появу зморшок.

Про це пише ukr.media.

Три типи напоїв, які варто уникати
Солодке газування

Газовані напої, навіть дієтичні, містять хімічні речовини, шкідливі для організму, можуть викликати запалення та прискорити появу зморшок. Такі компоненти, як фосфор, калій та кофеїн, вимивають мінерали з організму та можуть пошкодити клітини.

Кава у пляшках
Приготовлені напої з добавками цукру та жирів можуть зневоднювати шкіру, що сприяє появі тонких ліній, зморшок та темних плям. Експерти рекомендують пити чорну каву без цукру для здорової шкіри.

Енергетичні напої
Часте вживання енергетиків може зневоднювати шкіру та призводити до втомленого вигляду з темними колами під очима. Кофеїн, часто присутній у них, пригнічує виведення рідини з організму, викликаючи набряк та гіперпігментацію під очима.

Таким чином відмова від напоїв, що містять цукор, додані хімікати та високі дози кофеїну, може допомогти вашій шкірі залишатися зволоженою та молодою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні