У Польщі 13-річна дитина народила під час шкільної екскурсії

0
У Польщі 13-річна дитина народила під час шкільної екскурсії
У Польщі під час шкільної екскурсії у 13-річної дівчинки раптово почались пологи. Про вагітність дитини ні її опікуни, ні друзі не знали.

Про це пише польське видання wprost.pl, пише ТСН.

Відомо, що у Польщі група підлітків вирушила на шкільну екскурсію та зупинилась в одному із санаторіїв в Заторже (Малопольське воєводство).

Інцидент стався в середу, 15 травня, після 20:00. Дівчинка відчула погіршення самопочуття і пішла до ванної кімнати. Там у неї почалися перейми. Їй надав допомогу співробітник центру. Зараз 13-річна дівчинка перебуває в гінекологічному відділенні лікарні в Освенцимі, її стан стабільний. Новонароджений був перевезений до Університетської дитячої лікарні в Кракові. Його стан важкий, але стабільний.

Як пишуть польські журналісти, ні однолітки дівчини, ні її опікуни не знали про її вагітність. Поліція почала розслідувати справу за фактом статевих зносин з особою, яка не досягла 15-річного віку. Стаття 200 Кримінального кодексу Польщі передбачає, що "особа, яка вступає в статеві зносини з особою, яка не досягла 15-річного віку, або вступає з такою особою в інший сексуальний акт, або примушує таку особу підкоритися такому акту або здійснити такий акт, підлягає покаранню у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 12 років".

Малгожата Юрецька з Освенцимського районного відділу поліції повідомила, що провадження було розпочато у зв'язку з підозрою у скоєнні злочину, пов'язаного з сексуальними стосунками з особою, яка не досягла 15-річного віку.
Тепер слідчі будуть встановлювати, хто є батьком дитини і за яких обставин могло відбутися зачаття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні