На фронті загинули 6 військових із заходу України

0
На фронті загинули 6 військових із заходу України
18 травня в останню путь проведуть Андрія Пиля, Івана Колодійчика, Богдана Крохмаля, Володимира Дацюка, Юрія Потрогоша та Богдана Мацелюха.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У суботу, 18 травня, мешканці Львівщини попрощаються з шістьма загиблими військовослужбовцями.

Андрій Пиль



Житель села Нижні Гаї Дрогобицької громади. Після закінчення школи вступив у Дрогобицький коледж нафти та газу. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист держави у складі 1-ї роти 67-го батальйону ТрО. Загинув 14 травня 2024 року поблизу населеного пункту М’ясожарівка на Луганщині. Йому було 48 років.

Іван Колодійчик



Уродженець міста Борислав Львівської області. Навчався у Бориславському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 імені Стефана Коваліва. Згодом вступив до Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. З перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав Збройних Сил. Воював у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 27 травня 2022 року. У віці 23 роки.

Богдан Крохмаль



23-річний житель міста Червоноград. Був старшим солдатом, навідником мінометного взводу 33-ї окремої механізованої бригади. Воїн вважався зниклим безвісти з лютого 2024 року. Однак згодом рідні отримали підтвердження його загибелі на Донеччині.

Володимир Дацюк



Уродженець міста Сокаль. Служив майстром ударних безпілотних авіаційних комплексів батальйону безпілотних систем військової частини А4447. Загинув 12 травня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Побєда Донецької області. У віці 46 років.

Юрій Потрогош



Житель міста Кам’янка-Бузька. Воїн був підполковником та командиром однієї з військових частин. Загинув 16 травня 2024 року внаслідок ракетного обстрілу на Харківщині. У віці 38 років.

Богдан Мацелюх



Уродженець села Старий Яр, згодом переїхав до Яворова. У серпні 2023 року Богдана призвали до війська і він вступив до лав 14-ї механізованої бригади. Загинув 10 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні