На заході України напали на популярного блогера

0
На заході України напали на популярного блогера
У центрі Львова, на площі Ринок, невідомі напали на блогера Ніколаса Карму. Чоловік опинився у лікарні через розпилений газовий балончик.

Про напад він повідомив у своїх соціальних мережах, передає "Еспресо.Захід".

Відомо, що інцидент трапився у суботу, 18 травня, у центрі Львова.

Деталі нападу на Ніколаса Карму
"Мені не подобаються твої тіктоки, я вважаю що ти трохи г*йської натуральності", – сказав блогеру один із нападників.

Після інциденту Ніколас Карма опинився у лікарні, адже йому розбризкали в очі газовий балончик. Сьогодні, 19 травня, чоловік повідомив в Instagram, що досі відчує на собі його наслідки.

Блогер звернувся до поліції щодо нападу.

"Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата з краю", а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину", – написав блогер.

Хто такий Ніколас Карма
Справжнє ім’я Ніколаса Карми Микола Володимирович Бучак. Він український блогер та співак. Народився 19 грудня 1994 року на Львівщині. Здобув вищу освіту як хореограф. Став відомим завдяки рубриці "Скільки коштує лук".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні