На фронті загинули 9 Героїв із заходу України

0
На фронті загинули 9 Героїв із заходу України
На Рівненщині до Небесного війська приєдналися шість Героїв.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Павло Карнах
У серпні 2022 року був призваний на військову службу. Життя стрільця-санітара механізованого батальйону обірвалося 15 травня під час виконання бойового завдання. Йому назавжди буде 37.



Олександр Конончук
Солдат Збройних Сил України служив у 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді. На жаль, воїн помер від тяжких поранень 17 травня в лікарні Києва. Поховали захисника на кладовищі в селі Малі Дорогостаї.



Олег Буднік
16 травня підтвердилась інформація, що штаб-сержант, стрілець-помічник гранатометника 3-го механізованого відділення загинув у результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання в Харківській області. Олег отримав поранення, несумісне з життям.



Вадим Огоновський
Військовослужбовець працював далекобійником за кордоном, але після початку повномасштабного вторгнення повернувся додому та пішов добровольцем захищати Україну. На жаль, 10 травня 2024 року 38-річний солдат Вадим Огоновський помер від отриманих поранень у бою на Донецькому напрямку.



Радіон Донов
У 2021 році Воїн підписав контракт зі Збройними Силами України. Мама Радіона проживала у місті Рівне та постійно підтримувала зв'язок із сином, їфале 5 березня 2022 року син на дзвінок не відповів.
23-річний солдат Радіон Донов загинув 5 березня 2022 року на Луганському напрямку.



Тарас Пастух
У 2015-2016 роках Герой брав участь в антитерористичній операції. Нагороджений грамотами керівника сектору «М» та командиром військової частини за сумлінне виконання військового обов’язку, виявлену особисту мужність і дисциплінованість під час виконання завдань антитерористичної операції на території Донецької області.
З початком повномасштабного вторгнення, у 2022 році, Тарас без вагань став на захист Батьківщини. Воїн загинув 16 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.



Сьогодні, 21 травня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Назарій Яковишин
Був інспектором прикордонної служби - снайпером, прикордонної комендатури швидкого реагування військової частини 9938. Загинув 10 травня 2024 року поблизу населеного пункту Виїмка Донецької області.



Валерій Кібкало
Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого оперативного командування «Захід» Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту.



Василь Стецишин
Військовослужбовець був командиром інженерно-саперного відділення військової частини А4667.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні