У Луцьку в дитячому центрі вчителька обізвала хлопчика «тряпкою»

0
У Луцьку в дитячому центрі вчителька обізвала хлопчика «тряпкою»
В маленькій школі «Розумник», що у Луцьку в приміщенні торгового центру «Глобус», трапився неприємний інцидент: педагог під час заняття обізвала дитину «тряпкою».

Про це у пабліку «Теревені про Луцьк» розповіла Аня Срібна, пише Конкурент.

«Сталась дуже неприємна ситуація в маленькій школі «Розумник», яка знаходиться на Єршова. Випадково не розрахувала час і прийшла по дитину на півгодини раніше, поки я чекала почула стільки слів що досі не вкладається в голові. Як педагог Оксана спілкується з дітьми, які потім виростають з думкою що з ними щось не так, завдяки таким вчителям! Моя сестричка ходить сюди вже досить давно, ніколи не скаржилась і справді багато чому навчилась, але це не варто того щоб потім пояснювати дитині що вона не «тряпка», що її слова чогось варті, що в неї не великі вуха. Яка б дитина не була вередлива, вчителька ні в якому разі не має права говорити такі речі!», – написала вона.

На відео чути, як педагог каже: «То ти не мужчина, ти – тряпка. Ти – тряпка, ти не відповідаєш за свої обіцянки, ти нічого не вартий».



Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували у маленьку школу «Розумник». Слухавку підняла жінка, яка назвалася Оксаною, проте жодних коментарів жінка не надала, лише сказала: «Дякую за інформацію».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні