Росіяни зосереджують свої сили у напрямку української області

0
Росіяни зосереджують свої сили у напрямку української області
Останнім часом з'являється все більше інформації, що російські окупаційні війська концентрують сили на Сумському напрямку. Для проникнення на українську територію на цій ділянці ворог може використовувати ДРГ чисельністю по 10-15 осіб.

Про це льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі та військовий експерт Роман Світан сказав 24 каналу.

Як він зазначив, наразі окупанти базуються в місті Суджа. Якщо з'явиться інформація, що їх звідти вивозять, це може свідчити про підготовку до наступальних дій.

"Можливість така є. близько 10 тисяч російських терористів там зараз є, але великої загрози вони не становлять. Для того, щоб планувати масштабні наступальні дії в районі Сум треба щонайменше 100 – 150 тисяч повністю вкомплектованого війська", - заспокоїв Світан.

За його словами, РФ могла зібрати угруповання розміром у 10 тисяч, щоб влаштовувати операції для відтягування резервів Сил оборони на цей напрямок. Це також має завадити новоствореним бригадам ЗСУ посилити Східний напрямок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні