Росіяни у Вовчанську розстрілюють цивільних українців, - поліція

0
Росіяни у Вовчанську розстрілюють цивільних українців, - поліція
Головний патрульний Вовчанського відділку поліції Олексій Харківський наголошує, що російські окупанти розстрілюють цивільних у Вовчанську.

Про це пише Уніан.

"Існують факти того, що були розстріляні люди, які намагалися перейти через річку Вовча, яка розділяє зараз, по той бік точаться вуличні бої. Сили оборони намагаються відтісняти ворога від міста Вовчанська", - зауважив Харківський.

Водночас, підкреслив він, усе одно людям доводиться прориватися з тих вулиць, які опинилися під контролем росіян.

"І вони потрапляли під обстріли. Вже існує декілька фактів про розстріл цивільних. Дані відомості внесено до ЄРДР, зараз триває розслідування. Але все одно деякі люди прориваються з того боку, виходять. Вчора ми забрали таких вісім осіб, які перейшли на цей бік", - розповів поліцейський і наголосив, що в місті залишатися вкрай небезпечно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні