Що робити, якщо додаток «Резерв+» показує статус «у розшуку»

0
Що робити, якщо додаток «Резерв+» показує статус «у розшуку»
Військовозобов'язані українці, у яких після оновлення інформації у застосунку "Резерв+" відображається статус "у розшуку", можуть звернутися до служби технічної підтримки для виправлення даних. Також для цього можна особисто прийти до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Чорногоренко, пише OBOZ.UA.

Ситуацію вона прокоментувала в ефірі об'єднаного новинного телемарафону.

"Ми запустили можливість надавати запити нашій технічній підтримці, ситуаційно звернутись за виправленням даних, не маючи візит до ТЦК СП. Це буде дуже зручна історія, коли не потрібно буде ходити, знімати себе з розшуку, якщо це було зроблено помилково", – пояснила співробітниця МО.

За словами Чорногоренко, оператор ТЦК та СП через людський фактор може помилитися, але дані можна швидко виправити.

"Тобто зараз це звернення до служби підтримки і можливість зробити офлайн через візит до ТЦК і СП. Трохи згодом ми зробимо це в автоматичному режимі, щоб людина взагалі для уточнення даних не ходила до ТЦК і СП, – пообіцяла Чорногоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні