Відомого співака з Волині звинуватили у плагіаті

0
Відомого співака з Волині звинуватили у плагіаті
Волинського виконавця Ярослава Карпука (YAKTAK'a) звинуватили у плагіаті манери спілкування та подачі переможця «Євробачення-2022» Олега Псюка (Kalush'a).

Що про це думає сам Олег у своєму подкасті запитав Олександр Волошин, пише Конкурент.

«Спілкуючись з Ярославом і дивлячись, як він дає інтерв'ю, в нього просто ідентична манера спілкування з тобою. Вона однакова. У вас однакова подача. У вас частково однакове світосприйняття. Можливо, він не твій проєкт, але він в тебе вчиться», – сказав Волошин.

Проте Олег Псюк наголосив, що Ярослав Карпук ідеальний та геніальний артист.

«Дивись, хочу сказати так. Ярко дуже крутий тіп, в натурі. Навіть не знаю, як це пояснити. От то, що він сьогодні не вмів – завтра він вміє. Оце геніальний, ідеальний артист. Артист має бути супер працьовитим і тим, хто йде до своїх цілей. Він супер крутий. Я називаю це так: це той, хто готов. І це дуже важливо в цьому житті», – заперечив такі звинувачення Олег.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні