Військовий ЗСУ закликав українців мобілізуватися

0
Військовий ЗСУ закликав українців мобілізуватися
Командир Батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко закликав військовозобов'язаних йти у військо, допоки окупанти не дійшли до їхніх домівок.

Про це пише Еспресо.

"Ми вже пройшли етап комплектації, заявок достатньо багато. Бувають комічні, коли телефонують і люди кажуть: а можна три місяці служити у вас на передній лінії, а три місяці бути у Києві, і багато чого іншого, дуже цікаві насправді розмови. Це свідчить про те, що інформаційні компанії всередині нашої держави потребують покращення, щоб кожен військовозобов'язаний розумів, що таке військова служба і які перспективи її проходження", - розповів він.

Комбат окремо виділив старт роботи рекрутингових центрів, яких на початку повномасштабної війни ще не було. Вони допомагають підібрати військову професію згідно з освітою та цивільним фахом, на якій захисник буде найбільш ефективним.

"Знаєте, є така позиція: я там доначу на Сили оборони й нехай воюють, хлопці навчені й так далі. Мобілізаційна потреба є, і треба усвідомити, якщо так станеться, що ми закінчимося, то так чи інакше тим, хто зараз ухиляється, і доведеться воювати. А якщо думають, що не доведеться воювати, то нехай просто подивляться у вікно історії уже повномасштабної війни - Ірпінь, Буча, Шевченково, Куп'янськ, Ізюм, що роблять москалі на нашій землі - катівні, вбивства, ґвалтівництва.Тому, коли ворог опиниться на порогах будинків ухилянтів, він забере в них все найдорожче, зокрема й життя" - наголосив Федоренко.

Зааа його словами, єдиний спосіб захистити свою сім'ю - це мобілізуватись у ЗСУ, якщо дозволяє стан здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні