Російські ДРГ активізували діяльність на півночі України

0
Російські ДРГ активізували діяльність на півночі України
Прикордонники повідомили про активізацію диверсійно-розвідувальних груп ворога в Сумській області.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає «Укрінформ».

«Сумщина – це той напрямок, де ворог постійно намагається проводити диверсійну діяльність. Не можна сказати, що щодня російські ДРГ намагаються зайти на нашу територію, але їхня активність досить висока», – розповів він.

Демченко стверджує, що основною метою ДРГ є пошук місць розташування українських підрозділів, а також з’ясувати характеристики оборони України, щоб надалі завдавати туди ударів з потужного озброєння. Іноді завданням ДРГ є обстріл українських позицій власними силами. Втім, українські захисники вживають усіх потрібних заходів, аби завчасно виявляти ворожі ДРГ.

Зауважимо, що протяжність кордону з нашим ворогом досить велика. Тільки по Сумській області – це понад 560 км. Ворог, на жаль, переважає і по техніці, і по засобах ураження, і по особовому складу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні