На заході України у ТЦК помер військовозобов’язаний чоловік

0
На заході України у ТЦК помер військовозобов’язаний чоловік
Напередодні, 23 травня, в одному з територіальних центрі комплектування та соціальної підтримки у Закарпатській області помер військовозобов’язаний, якого медики визнали придатним до служби.

Про це повідомили на сторінці Закарпатського ОТЦК та СП у Facebook.

"У військовозобов’язаного, який перебував в одному з підпорядкованих ТЦК області, і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду швидкої, які по приїзду констатували смерть", - йдеться у повідомленні.

У військкоматі наголошують, що до складу позаштатних ВЛК при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом органів місцево влади.

"На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії", - додали у ТЦК.

Наразі за фактом смерті чоловіка призначено службову перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні