У Луцьку школярка на фізкультурі зламала руку, вчитель проігнорував інцидент

1
У Луцьку школярка на фізкультурі зламала руку, вчитель проігнорував інцидент
Не минуло й кількох днів, як трапився інцидент у маленькій школі «Розумник», що у Луцьку, де вчителька обзивала хлопчика «тряпкою», як соцмережі вибухнули новим освітнім скандалом. Цього разу – у міському ліцеї №23. На уроці фізкультури дівчинка зламала руку, а вчитель належним чином не відреагував на це та ще й забороняв телефонувати батькам.

Про це у фейсбуці в пабліку «Теревені про Луцьк» написала мама дівчинки, передає Конкурент.

«Дитина на уроці фізкультури впала, їй боліла рука, хотіла подзвонити батькам, на що вчитель фізкультури їй відмовив, насварив за телефон , пригрозив, що телефон віддасть директору школи і будемо ми його разом з нею забирати в директора!..

Так ось, вчитель фізкультури не відвів дитину до медсестри школи, не подзвонив САМ батькам, не дозволив подзвонити ЇЙ, не викликав швидку, а пригрозив сидіти!!

В моєї доньки перелом запʼястя!!!», – розповіла жінка.

З її слів, роботою цього вчителя фізкультури задоволені не усі батьки, бо замість проведення уроки вчитель грає в «змійку».

«Він постійно в телефоні, а дітям дає просто мʼяч і хлопці грають у футбол, дівчата чим хочуть займаються або ж «прекрасна гра вишибало», де діти гатять один одному в голову», - повідомила мама постраждалої дівчинки.

Лучанка також каже, що під час спілкування із вчителем він відповів, що донька «сиділа зажавшись, плакала і не показала йому руку».

«Але він для моєї дитини ЧУЖА людина, Він - НЕ ЛІКАР!!! В цьому випадку дається обезболююче, прикладається холод і транспортування в трампункт. ВСЕ!

Плюс плутався у своїх словах! То він нічого не знав, то казав, що бачив як падала, потім, що діти і сама дитина казали йому, що вона впала і їй болить рука», - розповіла мама.

Відомо, що мова йде про молодого вчителя фізкультури Юрія Сергійовича Приступу.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували до директора 23-го ліцею Віктора Мартинюка. Він підтвердив, що дійсно на уроці фізкультури учениця 4-го класу зламала руку.

«Повідомлень, офіційних заяв від батьків дівчинки про цей інцидент ні вчора, ні сьогодні не було. Вчитель також не повідомив. Але оскільки порушення посадової інструкції є, то наказом по школі проводиться внутрішнє розслідування, збираються пояснення від вчителя, від учнів, які були присутні на уроці… По завершенню розслідування вчителю буде винесене дисциплінарне стягнення і можливо навіть звільнення з роботи», – сказав директор навчального закладу.

Директор також додав, що вчитель фізкультури працює в ліцеї другий рік і вже мав раніше офіційне попередження за порушення трудової дисципліни під час уроку. Тому, з його слів, постає серйозне питання про звільнення вчителя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На місці тих батьків добряче по шиї надавав би такому ''вчителю''. Гнати його зі школи!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні