Відомий український співак різко висловився про Олега Винника

0
Відомий український співак різко висловився про Олега Винника
Український продюсер та співак Геннадій Вітер, він же Gena Viter, висловився про Олега Винника.

Про це пише ТСН.

Як зізнається артист, тривалий час вони з Олегом були доволі близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон. Зокрема, Вітер зазначає, що жодного разу його товариш не намагався зв'язатися з ним, тому він навіть звертався за роз'ясненнями до його обраниці Таїсії Сватко, яка відома під псевдонімом Таюне.

"Велике розчарування. І ти вважав цю людину насправді близькою, але після вторгнення він просто зник. І коли через моїх друзів він передав, що "Гена мені навіть не телефонує"… По-перше, у мене немає його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, з Таєю. І вона відповіла на моє повідомлення через сім з половиною місяців. Я вже не відповідав, бо розумів, мені вже це нецікаво. На жаль, Олег виявися просто слабкою людиною, який не зміг підтримати друзів", - розповів Геннадій для "ЖВЛ".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні