Стало відомо, як Трамп відноситься до путіна

0
Стало відомо, як Трамп відноситься до путіна
Колишній президент США Дональд Трамп не захоплюється Путіним, він лише "публічно робить йому компліменти", щоб загравати з електоратом.

Про це заявив екс-посол Штатів у Євросоюзі Гордон Сондленд, пише УНІАН з посиланням на Newsweek.

На думку дипломата, Трамп потай дотримується однакового ставлення до всіх авторитарних світових лідерів, включно з Путіним, попри те, що іноді публічно його хвалить.

Сондленд також зазначив, що Трамп "прикидався" щодо своєї позиції щодо російсько-української війни і лише натякав, що він може припинити допомогу Україні, щоб догодити своїм потенційним виборцям:

"Трамп узагалі не любить Путіна. Зовсім, - сказав Сондленд. - Він підтримує Україну. Він повністю розуміє ставки. Я дійсно в це вірю... Але він прикидається, щоб зберегти єдність своєї бази доти, доки він не пройде вибори".

Крім того, Сондленд заявив, що, якщо Трампу вдасться повернутися до Білого дому, він "збільшить постачання зброї" в Україну в надії змусити Москву домовитися про припинення війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні