В українському місті жінка використала державний прапор замість туалетного паперу

0
В українському місті жінка використала державний прапор замість туалетного паперу
Учора ввечері в Одесі жінка справила природні потреби на газоні посеред площі, де встановлені прапори в памʼять про полеглих героїв-захисників. Жінка використала державні символи замість туалетного паперу.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Про подію, що сталася вчора ввечері на Європейській площі, правоохоронці дізналися під час моніторингу соціальних мереж.

«На відео і фото, які масово ширяться інтернетом, жінка справляє природні потреби на газонній частині серед площі, де встановлені державні символи, прапорці, у памʼять про полеглих героїв-захисників. Жінка використала державні символи як гігієнічний засіб», – розповіли правоохоронці.

Поліцейські встановили особу правопорушниці та розшукали її біля залізничного вокзалу. 28-річна жінка мала ознаки спʼяніння. Її доставили до територіального підрозділу поліції, де з нею працюють слідчі.



Вчинок кваліфіковано за двома статтями Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні